Specialist Informatiebeveiliging (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Swifterbant zoekt Greenmonkeys B.V. een Specialist Informatiebeveiliging (m/v).

Over het bedrijf

Deze vooruitstrevende dienstverlener blinkt uit in het stimuleren en ontwikkelen van hun werknemers. Waarbij verbinding, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Specialist Informatiebeveiliging.

Over de functie

Als Specialist Informatiebeveiliging neem jij de verantwoordelijkheid over de signalering van datalekken en informatiebeveiliging bij deze innoverende opdrachtgever. Mogelijke risico’s breng je in kaart en je creëert bewustzijn onder de medewerkers. Als geen ander weet jij jouw kennis en kunde in te zetten voor het ontwikkelen en updaten van de informatiebeveiligingsprocessen. Privacy, gegevensbescherming én betrouwbaarheid zijn voor jou belangrijke principes.

Hiervoor zoeken ze een doortastende en resultaatgerichte Specialist Informatiebeveiliging met een scherp oog voor de benodigde informatiebeveiliging en gegevensbescherming. Verder heb je overtuigingskracht en ben je klantgericht.

Weet jij als Specialist Informatiebeveiliging in een complex krachtenveld verbinding te maken en doortastend een heldere koers uit te zetten? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
 • Je hebt eerder al ruime ervaring opgedaan in een rol als adviseur binnen het werkveld ICT/informatiebeveiliging
 • Communicatieve skills, goed inlevingsvermogen en denken in oplossingen
 • Ervaring met processen en procesverbeteringen
 • Resultaatgericht, stressbestendig en snel kunnen schakelen

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Dynamische en verantwoordelijke functie
 • Werken met een gedreven team van IT professionals
 • Prettige werkomgeving met goede faciliteiten
 • Laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1228

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.