Specialist Support en Systeembeheer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Doetinchem zoekt Greenmonkeys B.V. een Specialist Support en Systeembeheer (m/v)

Over het bedrijf

Hier doen ze er alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van hun klanten. Hierbij staan automatisering, modernisering en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Specialist Support en Systeembeheer.

Over de functie

Als Specialist Support en Systeembeheer ben je verantwoordelijk voor het in stand houden van een veilige ICT omgeving in de breedste zin van het woord. Onder andere werkplekbeheer, innoveren, operationele werkzaamheden, ondersteuning, registreren en monitoren zijn zomaar een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden. Binnen deze rol krijg je de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan, ze rekenen erop dat jij als professional je weg weet te vinden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Specialist Support en Systeembeheer. Iemand met een kritische blik, die goed is in het scheiden van hoofd- en bijzaken en denkt in oplossingen. Verder heb je o.a. ervaring op het gebied van netwerk- en systembeheer, MS Office producten en Windows 10.

Heb jij een hoge mate van interesse in innovaties op ICT gebied? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • MBO-4 diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met databasebeheer
  • Je bent een teamplayer en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden
  • In bezit van rijbewijs B i.v.m. het reizend karakter van deze functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Moderne werkplek
  • Goede opleidingsfaciliteiten
  • Je wordt onderdeel van een gedreven en gezellig team in een succesvol bedrijf waarbij eigen initiatief en ondernemerschap centraal staat
  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een sterke organisatie

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1464

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.