Sr. Frontend Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys B.V. een Frontend Programmeur (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is één van de grootste IT-consulenten van het land. Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Frontend Programmeur.

Over de functie

Hier ga je als Frontend Programmeur, samen met je collega’s uit het scrumteam, op Agile wijze aan de slag met het omzetten van UI naar hoogstaande frontend interface die aansluit op de backend van de aangeboden software producten. Als geen ander kom jij met toffe ideeën en praktische oplossingen voor interactie en (complexe) user experience uitdagingen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Frontend Programmeur met een grote interesse in ICT. Iemand met ambitie en in het bezit van krachtige algemene programmeer skills. Verder ben je communicatief en analytisch sterk en werp je een kritische blik op het technische geheel.

Ben jij als ervaren Frontender nog altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en tools? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • Technische HBO opleiding met een sterk technisch accent
 • Kennis van Usability, User experience, en CLI
 • Ervaring met Angular, HTML5, CSS3, Javascript en SASS
 • Communicatief en analytisch sterk
 • Flexibele instelling en collegiaal
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Moderne werkplek
 • Werken met de nieuwste technologieën
 • Werken in een team van gedreven professionals met ruimte voor technische innovatie, vernieuwing èn eigen inbreng.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1019

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie