Startend System Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Lelystad zoeken wij een Startend System Engineer (m/v)

Over het bedrijf

Deze succesvolle opdrachtgever verzorgt digitale diensten in de particuliere en zakelijke markt. Flexibiliteit en klantenbinding liggen hier centraal om zo kwalitatief en hoogwaardige producten af te kunnen leveren.

Over de functie

Hier kom je als Startend System Engineer te werken in een professioneel team van meerdere ervaren engineers. Deze innovatieve werkgever hecht veel waarde aan ontwikkeling en opleiding, je zult dus onder persoonlijke begeleiding de kneepjes van het vak gaan leren!

Je gaat bijdragen aan het beheer en de continue innovatie van de ICT-systemen. Je combineert je dagelijkse beheerwerkzaamheden met uiteenlopende projecten en werkt aan oplossingen die lang niet altijd standaard zijn en soms het nodige van jouw eigen creativiteit vragen. De medewerkers moeten er immers op kunnen vertrouwen dat de systemen waar ze mee werken betrouwbaar zijn en voldoen op het hoogste niveau.

Wil jij graag jouw goede analytische vermogen en gedrevenheid benutten om oplossingen te vinden voor specifieke en soms complexe vragen? En beschik jij over de nodige zelfredzaamheid, maar haal je ook energie uit samenwerken met gelijkgestemde en gemotiveerde collega’s? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag verder aan deze veelzijdige job!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch component
  • Communicatief sterk vaardig
  • Kennis van o.a. Linux
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Vaste baan waar vrijheid en verantwoordelijkheid samenkomen in een creatieve en leerzame werkomgeving
  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ruimte voor persoonlijke groei en opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer: 447