Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoeken wij een ervaren Support Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van digitale systemen waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. In verband met uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een ervaren Support Engineer..

Over de functie

Als Support Engineer heb je veel contact met je klanten, en ben je vooral bezig met incidenten en het beheer hiervan. Door jouw expertise fungeer je als vraagbaak voor je klanten én collega’s. Je takenpakket is verder heel divers. Zo ga je onder andere aan de slag met het uitvoeren van werkzaamheden bij je klanten en werk je aan proactieve beheertaken. Ook het maken van data analyses en rapportages behoren tot je werkzaamheden. Als geen ander weet jij technisch onderzoek uit te voeren naar systeemupgrades om de haalbaarheid, kosten, benodigde tijd en compatibiliteit te bepalen.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Support Engineer met een commerciële instelling die procesmatig een bijdrage levert aan het verder optimaliseren van de serviceorganisatie. Je hebt hiervoor een helicopterview en fungeert als spin in het web die eigen initiatief toont en geen lastig vraagstuk uit de weg gaat. Verder volg je de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet.

Staat kwaliteit leveren bij jou centraal? Kom jij met sterke verbetervoorstellen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • MBO-4/HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met RFID technologie
  • Klantvriendelijk en oplossingsgericht
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Duits en Nederlands
  • In bezit van rijbewijs B

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Fijne werkplek met gemotiveerde collega’s

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 760