Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een creatieve opdrachtgever in Leusden is Greenmonkeys B.V. op zoek naar een Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Procesverbeteringen en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om hier op in te spelen houdt deze opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen én onderhouden van effectieve complexe bedrijfsprocessen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Support Medewerker. 

Over de functie

De software die het bedrijf maakt helpt designers van producten hun werk efficiënt en effectief te doen. Ze weten dan precies hoe de bedrijfsprocessen in elkaar steken en hoe de resources door het bedrijf lopen. Nu kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat er vragen ontstaan. Gelukkig zit jij als Support Medewerker klaar om deze te beantwoorden! Dit doe jij op een uiterst klantvriendelijke manier zodat de gebruiker tevreden ophangt.

Wanneer jij trends ziet ontstaan in de vragen die binnenkomen schakel jij gelijk met de juiste personen binnen de organisatie om ze hier van op de hoogte te stellen. Tevens dien je, waar nodig, verbetervoorstellen in.

Interesse? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO-opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Klantvriendelijk met goede communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
  • Analytisch, pro-actief, nauwkeurig en teamplayer

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende functie bij een gedreven werkgever
  • Prettige werksfeer
  • Collega’s met passie voor ICT
  • Ruimte voor zelfontplooiing

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 462

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.