Teamleider IT Security (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Kampen zoeken wij een ervaren Teamleider IT Security (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van ICT systemen en netwerken. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Teamleider IT Security.

Over de functie

Hier ga je als Teamleider IT Security onder andere aan de slag met het aansturen van een nog uit te bouwen team, implementeren, risicoanalyse en het bewaken van doorlooptijden en kwaliteitsnormen. Het is een greep uit jouw veelomvattende en uitdagende takenpakket. Als geen ander weet jij met jouw security kennis en management ervaring een mooie bijdrage te leveren aan de manier waarop deze opdrachtgever een waardevolle relatie aangaat met haar klanten. Hiervoor gebruik je commerciële ervaring om positieve bedrijfsresultaten te coachen en verder te ontwikkelen en om een progressieve impact te hebben op de bedrijfscultuur.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en mensgerichte Teamleider IT Security die het organisatie-belang boven het individuele stelt. Verder ben je in het bezit van een geldig ITIL Foundation certificaat en ben je bekend met het werken conform de normen zoals gesteld binnen ISO9001, ISO27001 en ISO14001.

Heb jij leidinggevende capaciteiten en een achtergrond in technische IT-rollen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring binnen de IT-beveiliging
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Analytisch sterk, nauwkeurig en gestructureerd
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en zelfstandige medior functie met veel verantwoordelijkheden
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Telefoon, laptop en auto van de zaak
  • Gedreven organisatie met enthousiaste professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1015

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.