Teamleider Netwerkbeheer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Sint Willebrord zoekt Greenmonkeys B.V. een Teamleider Netwerkbeheer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist op het gebied van technische dienstverlening. Betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Teamleider Netwerkbeheer.

Over de functie

In deze coachende rol als Teamleider Netwerkbeheer plan en verdeel je de engineeringswerkzaamheden en bepaal je de prioriteiten. Zo kunnen jij en je collega’s jullie bezighouden met het ontwerpen en optimaliseren van de innovatieve netwerken. Met jouw verregaande kennis van de IT markt weet jij als geen ander de behoefte van de klant te vertalen in mooie en functionele producten.

Hiervoor zoeken ze een verbindende en inspirerende Teamleider Netwerkbeheer. Iemand met verregaande kennis van MS Azure, Cyber security vraagstukken en NextGen Firewall oplossingen. En als je ervaring hebt met de technische begeleiding van aanbestedingstrajecten, Python, Cisco DNA en NAC oplossingen dan heb je een streepje voor! Verder ben je gedreven, collegiaal, benaderbaar en zichtbaar voor iedereen binnen en buiten deze organisatie.

Ben jij in staat om mensen te overtuigen voor innovaties? En heb jij passie voor uitdagende technische vraagstukken? Dan is deze job echt iets voor jou! Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met onder andere CCNA/CCNP, LAN/WAN, BGP, OSPF
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, goed in plannen en organiseren
  • Je denkt creatief, vooruit en vooral in mogelijkheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en verantwoordelijk functie in een bedrijf wat volop in ontwikkeling is
  • Hecht team van gedreven professionals
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1215

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.