Teamleider Netwerkbeheer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Sprundel zoekt Greenmonkeys B.V. een Teamleider Netwerkbeheer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist op het gebied van technische dienstverlening. Betrouwbaarheid en efficiëntie staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Teamleider Netwerkbeheer.

Over de functie

In deze sturende rol als Teamleider Netwerkbeheer zorg jij ervoor dat alle gebruikers elke dag weer veilige en betrouwbare netwerkvoorzieningen tot hun beschikking hebben. Je bent verantwoordelijk voor de operationele en functionele aansturing van het team netwerkbeheer. Adviseren, optimaliseren, ontwerpen, ondersteunen en stimuleren zijn een kleine greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden. Met jouw verregaande kennis van de markt, oog voor detail en secure werkwijze weet jij de processen en systemen te verbeteren.

Hiervoor zoeken ze een daadkrachtige, loyale en betrokken Teamleider Netwerkbeheer. Als geen ander vind jij je weg binnen onder andere Microsoft Azure, Cyber security vraagstukken en NextGen Firewall oplossingen. En als je ervaring hebt met de technische begeleiding van aanbestedingstrajecten, Python, Cisco DNA en NAC oplossingen dan is dat helemaal mooi meegenomen! Verder durf je over grenzen heen te kijken en ben je communicatief sterk op alle niveaus.

Wordt jij enthousiast van een complexe en dynamische werkomgeving? Dan is deze baan met impact echt iets voor jou! Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met onder andere CCNA/CCNP, LAN/WAN, BGP, OSPF
  • Groot probleemoplossend vermogen, je bent open en straalt zelfvertrouwen uit
  • Je bent pragmatisch, analytisch, resultaatgericht en bovenal doortastend
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en verantwoordelijk functie
  • Hechte samenwerking en dagelijks overleg
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatief, buiten de bekende kaders
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1143

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.