Technisch Consultant (m/v) 235-1

Introductie

Technisch Consultant (m/v)

Gezocht
Als Technisch consultant verzorg je de technische implementatie van de software bij verschillende klanten. Deze software koppelt uiteenlopende hardware en software met elkaar en daarbij is elke klantsituatie uniek. Dit maakt het werk complex en uitdagend. Als technisch consultant sta je er dan ook niet alleen voor. Collega’s waaronder technisch consultants, support consultants en software developers staan paraat om je te helpen bij de implementaties.

Deze software optimaliseert processen binnen de zorg.

Gevraagd
Heb je ervaring in een soortgelijke functie, of heb je een achtergrond op het gebied van bijvoorbeeld systeem/netwerkbeheer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging dan nodigen we je uit te reageren. Ook software developers die niet stil kunnen zitten nodigen we uit deze vacature verder te onderzoeken.

Bij voorkeur heb je een relevante HBO opleiding, maar een MBO opleiding gecompenseerd in ruime werkervaring is ook interessant voor ons.

Geboden
Bij dit bedrijf krijg je een zelfstandige en een veelzijdige functie.
Je werkt binnen een vast rayon, op klantlocaties afgewisseld met thuiswerken. Je agenda plan je zelf, evenals een kantoordag om te sparren met je collega’s.

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend!
Naast een uitstekend salaris wordt een auto, telefoon en laptop van de zaak, pensioen en winstuitkering geboden.

Werkgever
Dit professionele softwarebedrijf (MKB) is zeer succesvol, toonaangevend en marktleider.

Geïnteresseerd?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Harry Voss
06-23465519
hvoss@greenmonkeys.nl

Referentienummer: 235-1