Technisch Tester (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Technisch Tester (m/v) voor een opdrachtgever in Hoevelaken.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever streeft ernaar om zorgverleners zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen te nemen. Dit bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Hierbij staan kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Technisch Tester.

Over de functie

De ICT oplossingen die ze hier ontwikkelen worden door verschillende zorginstellingen gebruikt. Het is dan ook belangrijk dat deze software op-en-top in orde is. En daar help jij als betrokken Technisch Tester enorm aan mee. Jij als Technisch Tester bent namelijk de last line of defence in het developmentproces. Met jouw team bepaal je de manier van aanpak en voert de testcases uit. Om ervoor te zorgen dat je precies weet wat de gebruiker met de software doet, help jij om de userstories duidelijk te krijgen.

Stilstaan is achteruit gaan, dat weten ze hier, maar dat weet jij ook. Daarom zoek jij als Technisch tester altijd de uitdaging om de complexe architectuur onder de knie te krijgen en naar een nog hoger niveau te tillen.

Zie jij deze coördinerende rol wel zitten? En heb jij het in je om op niveau mee te praten over requirements, processen en business waarde? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met scripting
 • Klantgericht
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Teamplayer
 • Analytisch en resultaatgericht
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Wat krijg je ervoor terug?

 • Uitdagende functie bij een vooraanstaande werkgever
 • Informele werksfeer
 • Professioneel team
 • Uitstekend salaris en voorwaarden
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 299

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!