Trainee Data Analist (m/v)

Introductie

Bij een opdrachtgever van Greenmonkeys B.V. in Eindhoven is er plaats voor een ambitieuze Trainee Data Analist (m/v)

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in bedrijfsspecifieke dienstverlening voor onder andere het MKB. Hierbij staan continuïteit en vertrouwen hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Trainee Data Analist.

Over de functie

Hier wordt je als Trainee Data Analist tijdens een gedegen opleidingsprogramma én natuurlijk via learning on the job, klaargestoomd tot een ervaren Data of Migratie Analist. Data analyses, migraties, het komt allemaal aan bod tijdens jouw traineeship. Ook ga je aan de slag met onder andere DISC assessment, informatie beveiliging en persoonlijke effectiviteit. Hiermee kan jij straks zelfstandig je analytisch talent inzetten om alle technische gegevens in kaart te brengen en weet je als geen ander de balans te vinden tussen inhoudelijke verdieping en de betrokkenheid van je klanten.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Trainee Data Analist met ambitie. Iemand met een flexibele instelling, accuraatheid en een sterke analytische blik die altijd vooruit is gericht.

Ben jij die ambitieuze, technisch en slimme topper waar ze naar op zoek zijn? Laat het ons weten en we helpen je graag verder zodat jij die vliegende start in je Data Engineering carrière kan maken.

Wat breng je mee

  • Afgeronde technische HBO of WO opleiding
  • Aantoonbare technische activiteiten naast je studie en/of werk
  • Goede communicatieve skills op alle niveaus, energiek, leergierig en loyaal
  • Affiniteit met onder andere Agile Scrum, Lean, DevOps, SQL en Exel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Volop training- en opleidingsmogelijkheden
  • Mooie uitdagende doorgroeifunctie
  • Ruimte en vertrouwen om te groeien in je carrière én als mens
  • Een moderne werkplek waar je in gezelschap bent van vele gelijkgestemde en bevlogen professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 917

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.