Trainee Technisch Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Leerling IT Consultancy (m/v)

Over het bedrijf

Innovatie, deskundigheid, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn kernwoorden bij dit bedrijf. Ze helpen productieorganisaties om bedrijfsprocessen te beheren en hebben daarvoor slimme systemen gebouwd. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Leerling IT Concultancy.

Over de functie

Klinkt een toekomst als IT Consultancy jou als muziek in jouw oren? Dan hebben wij dé Traineeship voor jou! Na een periode van een jaar aan intensieve trainingen en opleidingen heb jij alle kennis en kunde vergaard om als Technisch Consultant onze klanten te adviseren en te begeleiden met betrekking tot onze eigen ontwikkelde software. Hierbij weet jij de bedrijfsprocessen van de klant in te richten in de software zodat deze een stuk makkelijker en efficiënter gaan.

Hoewel het een zelfstandige functie betreft werk je natuurlijk wel in een bedrijf met verschillende collega’s die je overal bij helpen. En andersom natuurlijk ook.

Ben jij klaar voor die mooie eerste stap van jouw carrière? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over de interessante ICT baan bij jou in de buurt! 

Wat breng je mee?

  • MBO4 of HBO-opleiding in de richting van Technische- of Bedrijfskundige Informatica
  • Kennis of ervaring van SQL, C# en/of andere scriptingtalen
  • Leergierig, ambitieus en gedreven
  • Passie voor ICT
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wat krijg je ervoor terug?

  • Collegiale en plezierige werksfeer bij een fantastisch internationaal bedrijf
  • Uitstekend salaris en voorwaarden
  • Vrijheid om je inzichten te delen en stempel te drukken
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 459

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.