UI/UX Designer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Hasselt zoeken wij een startend UI/UX Designer (m/v).

Over het bedrijf

Dit toonaangevende bedrijf is specialist in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gedreven junior UI/UX Designer.

Over de functie

Hier ga je als UI/UX Designer actief meebouwen aan de toffe innovaties die worden bedacht en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe features. Je werkt mee aan diverse digitale producties, zoals banners, websites, social uitingen en emails. Als starter in dit vak een te gekke kans om impact te maken in een snelgroeiend bedrijf!

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale UI/UX Designer met passie voor digitale content. Als geen ander weet jij samen met het team developers creatieve oplossingen te bedenken die bijdragen aan het succes van de klant. Je achterhaalt de klantwensen, denkt mee, praat mee en schetst er op los.

Ben jij die precieze UI/UX Designer met oog voor kwaliteit en detail? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van UX/UI, Adobe CC/XD
  • Zelfstandig maar zeker ook een teamplayer
  • Proactief en initiatiefrijk
  • Goede vaardigheden in het Nederlands en Engels, in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Goede pensioenvoorziening en een collectieve zorgverzekering
  • Uitdagende junior functie met afwisselende werkzaamheden binnen een informele organisatie
  • Ruimte voor eigen ideeën en creativiteit
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 986

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.