User Experience Designer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoeken wij een User Experience Designer (m/v).

Over het bedrijf

Anticiperen, verder kijken dan je neus lang is. Deze organisatie staat niet stil en is altijd in ontwikkeling. Dit komt niet alleen terug in hun bedrijfsvoering, maar ook in haar medewerkers. Bij deze opdrachtgever zijn er een legio aan opleidingsmogelijkheden en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Korte lijnen en moderne werkmethodieken zorgen voor een fijne, collegiale werksfeer zonder logge processen.

Over de functie

Aan de hand van klantbezoeken ga je samen met je collega’s uit het multidisciplinaire team de user interface ontwerpen. Hiervoor heb je een kritische blik, gevoel voor design en fijne samenwerkingskwaliteiten. Als geen ander begrijp je het klantprobleem, en weet je met een oplossing de ultieme gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid te bereiken.

Door jouw nieuwsgierigheid volg je de laatste ontwikkelingen op de voet en weet je je collega’s en klanten hiermee te inspireren. Voor deze veelzijdige medior functie werk je af en toe vanuit het buitenland op klantlocatie.

Ben jij altijd bezig met hoe gebruikers digitale producten ervaren? En ga jij dan tot het uiterste om de user experience daarvan te optimaliseren? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag verder!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kunt ideeën goed donderbouwen en anderen hiermee enthousiast maken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
  • Fijne werkplek in een inspirerende werkomgeving

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer: 482