User Experience Designer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoeken wij een User Experience Designer (m/v).

Over het bedrijf

Anticiperen, verder kijken dan je neus lang is. Deze organisatie staat niet stil en is altijd in ontwikkeling. Dit komt niet alleen terug in hun bedrijfsvoering, maar ook in haar medewerkers. Bij deze opdrachtgever zijn er een legio aan opleidingsmogelijkheden en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Korte lijnen en moderne werkmethodieken zorgen voor een fijne, collegiale werksfeer zonder logge processen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een User Experience Designer.

Over de functie

Aan de hand van klantbezoeken ga jij als User Experience Designer samen met je collega’s uit het multidisciplinaire team de user interface ontwerpen. Hiervoor heb je een kritische blik, gevoel voor design en fijne samenwerkingskwaliteiten. Als geen ander begrijp je het klantprobleem, en weet je met een oplossing de ultieme gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid te bereiken.

Door jouw nieuwsgierigheid volg je de laatste ontwikkelingen op de voet en weet je je collega’s en klanten hiermee te inspireren. Voor deze veelzijdige medior functie werk je af en toe vanuit het buitenland op klantlocatie.

Ben jij altijd bezig met hoe gebruikers digitale producten ervaren? En ga jij dan tot het uiterste om de user experience daarvan te optimaliseren? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag verder!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kunt ideeën goed donderbouwen en anderen hiermee enthousiast maken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
  • Fijne moderne werkplek in een inspirerende werkomgeving

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 482

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.