Werkplek- en systeembeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Maarssen zoekt Greenmonkeys BV een Werkplek- en systeembeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd om complexe zaken eenvoudig te maken. Ze zorgen voor een dagelijkse en hune samenleving. Hierbij staan ​​functionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT-team is er plaats voor een ervaren Werkplek- en systeembeheerder.

Over de functie

In deze rol van Werkplek- en systeembeheerder ben je solist en teamspeler tegelijk. Je bent samen met je verantwoordelijk voor het geavanceerde, creatieve omgeving, beheren én samenwerken van de technische bij deze innovatieve opdrachtgever. Je treed je op als vraagbaak voor gebruikers, en train je gebruikers waar nodig. Ook fungeer je als back-up voor collega developers en beheerders.

Eerder zoeken ze een betrokken, loyale en ervaren Werkplek- en systeembeheerder. Iemand met goede kennis van onder ICT-procedures, ICT-besturing, andere programmeertalen en applicatiebeheer. Verder ben je analytisch ingesteld, communicatief sterk en sta je open om feedback te geven en te ontvangen.

Heb jij affiniteit met besparingen? Laat het ons weten en we helpen je graag aan deze interesse ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • MBO diploma met een sterk technisch accent
 • Creatief in het oplossen van problemen
 • Proactieve denker en doener
 • Proces- en verbetergericht
 • Betrouwbaar, flexibele instelling en resultaatgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Uitdagende fulltime functie met veel verantwoordelijkheden
 • Een organisatie inspirerende met een team van gedreven professionals
 • Veel ruimte om je technische kennis te vergroten
 • Gevarieerde werkzaamheden

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1132

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.