Werkplek- en systeembeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Maarssen zoekt Greenmonkeys B.V. een Werkplek- en systeembeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd om complexe zaken eenvoudig te maken. Ze zorgen met hun producten voor een eenvoudigere en efficiëntere samenleving. Hierbij staan functionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Werkplek- en systeembeheerder.

Over de functie

In deze rol van Werkplek- en systeembeheerder ben je solist en teamplayer tegelijk. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren, beheren én optimaliseren van de technische omgeving bij deze innovatieve opdrachtgever. Je treed je op als vraagbaak voor gebruikers, en train je gebruikers waar nodig. Ook fungeer je als back up voor collega developers en beheerders.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en ervaren Werkplek- en systeembeheerder. Iemand met goede kennis van onder andere ICT procedures, ICT control, programmeertalen en applicatiebeheer. Verder ben je analytisch ingesteld, communicatief sterk en sta je open om feedback te geven en te ontvangen.

Heb jij affiniteit met efficiëntie? Laat het ons weten en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • MBO diploma met een sterk technisch accent
 • Creatief in het oplossen van problemen
 • Proactieve denker en doener
 • Proces- en verbetergericht
 • Betrouwbaar, flexibele instelling en resultaatgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Uitdagende fulltime functie met veel verantwoordelijkheden
 • Een inspirerende organisatie met een team van gedreven professionals
 • Veel ruimte om je technische kennis te vergroten
 • Gevarieerde werkzaamheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1132

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.