WordPress Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Oldebroek zoeken wij een ervaren WordPress Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist op het gebied van communicatie- en grafische ontwerpen. In verband met uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een ervaren WordPress Developer.

Over de functie

Hier ga je als WordPress Developer aan de slag met het ontwikkelen van custom WordPress thema’s en plugins. Ook bied je ondersteuning aan je klanten en zorg je ervoor dat een lopend project op tijd én binnen het budget wordt opgeleverd. Verder werk je aan onderhoud en optimalisatie en houd je je bezig met hosting en techniek. Hierbij krijg je de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën.

Hiervoor zoeken ze een ambitieuze en oplossingsgerichte WordPress Developer. Iemand die graag werkt in een kleine, dynamische werkomgeving. Verder ben je representatief, heb je oog voor detail en als je ervaring hebt met Plesk en/of Directadmin dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Heb jij goed gevoel voor design? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan!

Wat breng je mee

  • MBO+ of HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met het bouwen van websites en applicaties in WordPress
  • Je kunt goed uit de voeten met de volgende tools: WooCommerce, Advanced Custom Fields, HTML, CSS PHP, jQuery en MySQL
  • Perfectionistisch, sociaal vaardig en uitstekend inlevingsvermogen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen
  • Moderne werkomgeving waar passie, sfeer en kwaliteit hoog in het vaandel staan
  • Veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 904

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.