Contractmanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nieuwerbrug zoekt Greenmonkeys B.V. een Contractmanager (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist op het gebied van informatietechnologie in de zorgsector. Dit bedrijf groeit hard en dat brengt uitdagingen met zich mee! In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Contractmanager.

Over de functie

Als Contractmanager weet jij de verbinding te leggen tussen de wensen van de opdrachtgevers binnen deze organisatie en de afspraken met de externe leveranciers. Als geen ander ben jij kritisch op de kwaliteit en kosten van de geleverde diensten. Door een vinger aan de pols te houden signaleer jij tijdig wanneer er actie ondernomen moet worden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Contractmanager. Iemand die sterk is in brede bedrijfsprocessen en ervaring heeft met onder andere SLA’s. Communiceren is helemaal jouw ding. Jij haalt het beste bij anderen naar boven door je instelling en aanpak. Alleen ga je snel, samen kom je verder. Verder ben je gastvrij, innovatief en verbindend.

Heb jij oog voor detail en weet jij met je open en enthousiaste houding gasten en klanten aan je te binden? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Toont initiatief, stelt je proactief op en hebt een groot organisatietalent
 • Sterk in communicatieve vaardigheden
 • Flexibele instelling, teamplayer
 • Flinke dosis creativiteit, ambitieus en enthousiast
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Uitdagende en afwisselende parttime job binnen een team van gedreven professionals
 • Ruimte om eigen initiatieven te ontplooien
 • Laptop van de zaak
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1374

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.