Marketing Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Harmelen zoeken wij een ervaren Marketing Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever blinkt uit op het gebied van informatietechnologie in de zorgsector. Ze groeien hard en dat brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van marketing. In verband met sterke groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Marketing Medewerker.

Over de functie

In deze veelzijdige rol als allround Marketeer zet je proactief marketing, communicatie en PR in om de naamsbekendheid van deze opdrachtgever te vergroten en om de propositie, diensten en producten te vermarkten. Werkzaamheden met betrekking tot online marketing, event management, contentmarketing en branding behoren tot jouw takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een ervaren, loyale en betrokken Marketing Medewerker die thuis is in SEO en SEA technieken en bekend is met werken binnen een SaaS omgeving. Als geen ander weet jij klant gedreven marktbewerkingsplannen te bedenken én te realiseren die aansluiten bij de behoeften van de merkwaarden van deze opdrachtgever.

Gaat jouw hart sneller kloppen als je alle creatieve ideeën in je hoofd kan omzetten in werkelijkheid en resultaat? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante marketing vacature!

Wat neem je mee?

  • Relevant HBO diploma met ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Flinke dosis creativiteit om met verrassende oplossingen te komen teneinde je campagnedoel weten te bereiken
  • Op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de snel veranderende digitale wereld
  • Continu oog voor resultaat, enthousiast en inspirerend
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Uitdagende en zelfstandige rol binnen een team van gedreven professionals
  • Ruimte om eigen initiatieven te ontplooien
  • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 987

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.