Medewerker Servicedesk ICT (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een Medewerker Servicedesk ICT (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van uiteenlopende softwareproducten voor de zorgsector. Het is een internationale opdrachtgever met dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie. In verband met uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een Medewerker Servicedesk ICT.

Over de functie

Hier ben je als Medewerker Servicedesk ICT, samen met je collega’s uit het serviceteam, verantwoordelijk voor het inventariseren, oplossen en evalueren van eerste en tweede lijns complexe meldingen. Je bewaakt proactief de systemen om zo structurele verstoringen te voorkomen en bewaak je alle openstaande meldingen en verzorg je de communicatie hierover.

Ze zoeken hiervoor iemand met een flexibele instelling die goed kan doorvragen om zo tot de kern van een issue te komen. Je bent vlot in je communicatie en met jouw klantvriendelijkheid schep je plezier in het ontzorgen van je klanten én collega’s op ICT gebied.

Ben jij toe aan een nieuwe ICT-uitdaging met ruime ontwikkelingsmogelijkheden en goede begeleiding? Maakt het je blij wanneer je ingewikkelde incidenten kan verhelpen en je collega’s en klanten zo helpt om hun werk voort te zetten? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • Relevante HBO opleiding
  • Sterke communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen
  • Teamplayer en collegiaal
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Gemotiveerd team met IT specialisten
  • Telefoon en laptop van de zaak

Interesse?

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 716