MS Project Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nieuwegein zoeken wij een MS Project Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is één van de grootste ICT-consulenten van het land. Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van ICT systemen en netwerken. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een MS Project Engineer.

Over de functie

Hier heb je als MS Project Engineer een veelzijdige en uitdagende functie met uiteenlopende werkzaamheden. Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten, het realiseren van de gestelde doelen als onderdeel van het projectteam en ben je het aanspreekpunt voor klanten én collega’s. Als geen ander weet jij de vertaalslag te maken van een aanvraag naar een mooi passend voorstel.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale MS Project Engineer die bekend is met het werken binnen de gestelde ISO normen 9001, 27001 en 14001. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent collegiaal, creatief én een doeltreffend communicator.

Ben jij op zoek naar meer afwisseling, groei en uitdaging in je job? Wil jij jouw technische expertise en klantgerichtheid inzetten voor de ontwikkeling van deze innovatieve organisatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO opleiding met een sterk technisch accent
 • In bezit van geldige en relevante Microsoft MCSA/MCSE certificaten
 • Ruime aantoonbare werkervaring als beheerder van MS omgevingen
 • Flexibele instelling
 • Staat open voor het leren van nieuwe technieken
 • In bezit van rijbewijs B

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1017

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.