Taxateur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hierden zoekt Greenmonkeys B.V. een Taxateur (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is specialist in het onderbouwen en waarderen van uiteenlopende ondernemingen. Hierbij staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Taxateur.

Over de functie

In jouw rol als Taxateur ben jij dé vastgoedprofessional voor het waarderen van uiteenlopende objecten. Je hebt een buitengewoon gevarieerd werkpakket. Hierbij maak je veelvuldig gebruik van je actuele marktkennis op het gebied van van onroerende zaken. Je onderzoekt trends en ontwikkelingen in het vaststellen van de waarde van vastgoed en je adviseert hierover tijdens adviesgesprekken voor waarderingsopdrachten. Als geen ander weet jij haarscherpe analyses te maken en deze te vertalen naar gedegen rapportages.

Hiervoor zoeken ze een Taxateur die helder kan communiceren en zijn of haar bevindingen goed kan onderbouwen in zowel woord als geschrift. Je bent sterk in het maken van afspraken, strategisch en praktisch je route plannen, het onderhouden van een bestaand netwerk en acquisitie plegen richting mogelijke opdrachtgevers. Je hebt kennis van Word en Excel en krijgt energie van een werkdag die zich niet van a tot z laat plannen.

Wil jij werken in een dynamische werkomgeving? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma richting bouwkunde/werktuigbouwkunde
  • Oplossingsgericht, analytisch sterk en je hebt een goed cijfermatig inzicht
  • Klantgericht en communicatief vaardig op alle niveaus
  • Voor deze reisfunctie ben je in het bezit van een rijbewijs B
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing
  • Prettige werkomgeving met team van gedreven professionals
  • Uitdagende opdrachten
  • Vrijheid voor eigen ideeën en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1371

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.