Frontend Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys B.V. een Frontend Developer (m/v)

Hier worden de producten vanuit ERP via geavanceerde online bestelsystemen aangeboden aan hun klanten. Dit productiebedrijf groeit gestaag en is op zoek naar versterking op hun automatiseringsafdeling. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren en gemotiveerde Frontend Developer.

 • We zoeken een betrokken en loyale Frontend Developer met zo’n 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je maakt onderdeel uit van een klein team en werkt voor de interne klant.
 • Het is dus belangrijk dat je goed in staat bent de juiste informatie op te halen binnen de organisatie.
 • Als enige Frontend Developer is het aan jou om te beoordelen welke technieken, tools etc. te gebruiken
 • Het team bestaat verder uit backend developers (.NET)

Wat neem je mee

 • Ervaring met: Javascript, HTML, CSS, Frontend frameworks en UI/UX
 • Goede contactuele eigenschappen

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Ruimte om jezelf te ontplooien;
 • Zeggenschap en verantwoordelijkheid;
 • Werken met een team van gedreven professionals
 • Inspirerende werkomgeving.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 275

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.