Projectleider Civiel (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een Projectleider Civiel (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen haar opdrachtgevers en hun eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Projectleider Civiel.

Over de functie

In deze verantwoordelijke rol als Projectleider Civiel ga je samen met je collega’s uit het team aan de slag met uitdagende civiele projecten. Je bent hiervoor veel op pad en in beweging en hebt een actieve en coördinerende rol voorafgaand en tijdens de realisatie van de verschillende projecten. Als geen ander zie jij er op toe dat alle eisen uit het contract op de juiste manier worden gerealiseerd.

Hiervoor zoeken ze een Projectleider Civiel met kennis van omgevingsmanagement en risicomanagement en met een eigen visie op het vakgebied. Het aansturen van in- en externe partijen, ondersteunen en motiveren, de verschillende belangen op tafel krijgen, je doet het allemaal met passie en volle overgave. Goede communicatieve vaardigheden zijn hierin essentieel te noemen als ook een creatieve en innovatieve manier van denken.

Ben jij de verbinder waar ze naar op zoek zijn? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • MBO diploma civiele techniek
  • Ruime aantoonbare werkervaring binnen dit vakgebied
  • Sterk analytisch vermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Oog voor kwaliteit en nieuwe ontwikkelingen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdige, verantwoordelijke en uitdagende functie
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Werken in een team van gedreven professionals

Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1005

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!