Engineer (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als Engineer (m/v) iin Zwolle?

Greenmonkeys zoekt een Engineer die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van gedetailleerde kabelnetwerkplannen.
Je beoordeelt het Programma van Eisen van de klant en bespreekt aanvullende wensen.
Dankzij jouw ervaring identificeer je snel knelpunten en kom je met passende oplossingen.
Je maakt ontwerpen, voert analyses uit en beoordeelt de uitvoerbaarheid van je plannen.
Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van kabels, leidingen en distributienetwerken.
Ze dragen bij aan de leveringsbetrouwbaarheid van nutsvoorzieningen en de energietransitie in Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • € 3.500 – € 5.000
  • 32 – 40 uur
  • Ruim opleidingsbudget
  • Brede doorgroeimogelijkheden
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden

Wat breng je mee?

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Ervaring met ontwerpsoftware en kabelnetwerken
  • Beheersing Nederlandse taal
  • Analytisch vermogen en oog voor detail

Wil jij een nieuwe stap maken in jouw carrière in een dynamische omgeving? Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss 06 23465519
hvoss@greenmonkeys.nl
Referentienummer 1923

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al twintig jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!