ICT Vacatures

ICT Vacatures

Greenmonkeys is gespecialiseerd in het vervullen van ICT vacatures. Al 16 jaar bouwen wij dagelijks aan het uitbreiden van ons netwerk met ICT Professionals en bedrijven in de ICT sector. 

In onze zoektocht naar dé ideale ICT vacature voor jou staat de locatie van de vacature centraal. Wij streven er altijd naar om een baan in jouw regio te vinden. 

Wij vinden de ICT vacature die bij jou past!

Met meer dan 300 openstaande ICT vacatures vinden we altijd een baan die bij jou past! 

Waarom kiezen voor de ICT vacatures van Greenmonkeys?

Wij zijn niet louter een vacaturebank maar gaan uit van persoonlijk contact. In een persoonlijk gesprek begeleiden we je naar de beste vacatures voor jou. Wij zijn er van overtuigd dat we op deze manier tot de beste oplossing komen. Zowel voor jou als voor jouw toekomstige werkgever. 

Vul het formulier hieronder in om in een persoonlijk gesprek tot de beste baan voor jou te komen!
 

Wij gaan voor een baan in de buurt

Bij het zoeken naar de perfecte ICT vacatures voor jou zetten wij in op het vinden een baan in de buurt. Een baan in de buurt levert namelijk een aantal aanzienlijke voordelen op!

Vrije tijd

Tijd is geld, zeggen ze. Maar jouw tijd is natuurlijk vooral vrijheid. De vrijheid om een half uur langer in bed te blijven liggen, of om lekker met de kinderen te ontbijten. De vrijheid om ze naar school te brengen, en daarna ontspannen op de fiets naar je werk. Nog even de krant, of alvast bedenken wat je vanavond gaat koken. Want ook daar heb je straks meer tijd voor. Uitgerust wakker worden, gezonder en lekkerder eten, meer bewegen, meer tijd voor je gezin: tijd is vrijheid, en een baan in de buurt geeft je de balans die je al jaren zoekt. Ook als je nog niet weet of het tijd is voor een nieuwe stap loont het de moeite om eens na te denken over de voordelen van werken waar je woont.

Stel je voor dat je er drie kwartier over doet om op je werk te komen. Geen uitzonderlijke situatie. Dan ben je elke week 7,5 uur aan het reizen. Dat is bijna een hele werkdag! Dat zijn uren waarin je leuke, nuttige, noodzakelijke, luie, saaie, vervelende, spannende en sociale dingen had kunnen doen. Jouw dingen. Of gewoon helemaal niets natuurlijk. Want het is jóuw tijd.

Dus wil je ook baas zijn over je eigen tijd? Duik dan gauw eens in onze vacatures en kijk of die fijne baan op korte afstand er tussen staat. Of neem meteen contact met ons op en kijk wat Greenmonkeys voor jou kan doen.

Werkgever? Kijk hier.

File reductie

Zodra het economisch goed gaat staan de wegen vol. En of die wegen nou drie- of vierbaans zijn en of je er nou 80, 120 of 130 mag, ‘s ochtends en ‘s avonds staat het stil. Steeds meer asfalt helpt niets, en het OV aantrekkelijker maken heeft vaak ook maar beperkt resultaat. Thuiswerken? Alle beetjes helpen, maar voor veel mensen en bedrijven is het gewoon niet haalbaar. En zeker niet elke dag.

Eigenlijk is er maar één echte oplossing voor al die ellende op de weg: werknemers die dicht bij huis werken. Green monkeys zet zich daarom in voor minder fileleed. Want waarom zou je uren per week op een stukje asfalt stil gaan staan als je ook gewoon in de buurt kunt werken? Stuur ons een appje als je jouw droombaan tussen onze vacatures ziet staan. Of laat ons weten wat je zoekt, en vooral wáár je zoekt.

Werkgever? Kijk hier.

c02 reduceren

CO2

Iedereen kent de grootste uitdaging van deze tijd wel: de toekomst van onze planeet. En ondanks dat niemand de wereld in z’n eentje kan redden, kun je altijd wel íets bijdragen. Als meer mensen lokaal gaan werken, vermindert dat de CO2 uitstoot. Zo simpel is het. Nederlanders rijden al heel lang zo’n 100 miljard autokilometers per jaar, waarvan de helft zakelijk- en woonwerkverkeer is. Honderd miljard! Stel je eens voor hoeveel impact we samen kunnen hebben. Iedere werkdag in je eentje met je eigen auto heen en weer naar het werk rijden zorgt voor veel uitstoot van CO2. Bij een enkele reis van 40 á 45 km is het maar liefst 4000 kilo CO2 per jaar. Gaan mensen lopen of op de fiets dan reduceren we dat gewoon tot nul. In één klap. Even ter vergelijking: thuis zuiniger stoken levert je gemiddeld maar 450 kilo aan CO2 winst per jaar op. En deze vorm van CO2 besparing vergt geen enorme investeringen en ingewikkelde nieuwe techniek maar kan heel eenvoudig worden gerealiseerd. Zorg dat mensen dichter bij hun huis gaan werken.

De banen zijn er, de mensen zijn er. Greenmonkeys gaat ze bij elkaar brengen. Neem contact met ons op als je wil weten hoe we dat precies gaan doen, of neus alvast even tussen onze vacatures.

Werkgever? Kijk hier.

Referenties

Nieuwe uitdaging gevonden die bij mijn wensen en ambities past!
Korton Software
Binnen twee weken waren alle gesprekken met Korton rond ...
Marc review greenmonkeys
Educator
Ik heb het enorm naar mijn zin bij Educator en ben Harry van Greenmonkeys erg dankbaar dat hij ons samen wist te brengen.