Onze Missie

ICT Vacatures

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons, uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere!

Dat is nou precies waarmee Greenmonkeys wil helpen.

Het is ONZE MISSIE om met ons vacatureplatform werkgevers en werknemers in hun eigen dorp, stad of regio met elkaar in contact te brengen. Greenmonkeys gunt zoveel mogelijk mensen een baan in de buurt. Meer vrije tijd, minder stress, minder files, minder CO2.

Verruim je blik, zoek eens in de buurt.

Bekijk onze videopresentatie

Bekijk onze vacatures en GO GREENMONKEYS! 

Vrije tijd

Tijd is geld, zeggen ze. Maar jouw tijd is natuurlijk vooral vrijheid. De vrijheid om een half uur langer in bed te blijven liggen, of om lekker met de kinderen te ontbijten. De vrijheid om ze naar school te brengen, en daarna ontspannen op de fiets naar je werk. Nog even de krant, of alvast bedenken wat je vanavond gaat koken. Want ook daar heb je straks meer tijd voor. Uitgerust wakker worden, gezonder en lekkerder eten, meer bewegen, meer tijd voor je gezin: tijd is vrijheid, en een baan in de buurt geeft je de balans die je al jaren zoekt. Ook als je nog niet weet of het tijd is voor een nieuwe stap loont het de moeite om eens na te denken over de voordelen van werken waar je woont.

Stel je voor dat je er drie kwartier over doet om op je werk te komen. Geen uitzonderlijke situatie. Dan ben je elke week 7,5 uur aan het reizen. Dat is bijna een hele werkdag! Dat zijn uren waarin je leuke, nuttige, noodzakelijke, luie, saaie, vervelende, spannende en sociale dingen had kunnen doen. Jouw dingen. Of gewoon helemaal niets natuurlijk. Want het is jóuw tijd.

Dus wil je ook baas zijn over je eigen tijd? Duik dan gauw eens in onze vacatures en kijk of die fijne baan op korte afstand er tussen staat. Of neem meteen contact met ons op en kijk wat Greenmonkeys voor jou kan doen.

Werkgever? Kijk hier.

File reductie

Zodra het economisch goed gaat staan de wegen vol. En of die wegen nou drie- of vierbaans zijn en of je er nou 80, 120 of 130 mag, ‘s ochtends en ‘s avonds staat het stil. Steeds meer asfalt helpt niets, en het OV aantrekkelijker maken heeft vaak ook maar beperkt resultaat. Thuiswerken? Alle beetjes helpen, maar voor veel mensen en bedrijven is het gewoon niet haalbaar. En zeker niet elke dag.

Eigenlijk is er maar één echte oplossing voor al die ellende op de weg: werknemers die dicht bij huis werken. Green monkeys zet zich daarom in voor minder fileleed. Want waarom zou je uren per week op een stukje asfalt stil gaan staan als je ook gewoon in de buurt kunt werken? Stuur ons een appje als je jouw droombaan tussen onze vacatures ziet staan. Of laat ons weten wat je zoekt, en vooral wáár je zoekt.

Werkgever? Kijk hier.

c02 reduceren

CO2

Iedereen kent de grootste uitdaging van deze tijd wel: de toekomst van onze planeet. En ondanks dat niemand de wereld in z’n eentje kan redden, kun je altijd wel íets bijdragen. Als meer mensen lokaal gaan werken, vermindert dat de CO2 uitstoot. Zo simpel is het. Nederlanders rijden al heel lang zo’n 100 miljard autokilometers per jaar, waarvan de helft zakelijk- en woonwerkverkeer is. Honderd miljard! Stel je eens voor hoeveel impact we samen kunnen hebben. Iedere werkdag in je eentje met je eigen auto heen en weer naar het werk rijden zorgt voor veel uitstoot van CO2. Bij een enkele reis van 40 á 45 km is het maar liefst 4000 kilo CO2 per jaar. Gaan mensen lopen of op de fiets dan reduceren we dat gewoon tot nul. In één klap. Even ter vergelijking: thuis zuiniger stoken levert je gemiddeld maar 450 kilo aan CO2 winst per jaar op. En deze vorm van CO2 besparing vergt geen enorme investeringen en ingewikkelde nieuwe techniek maar kan heel eenvoudig worden gerealiseerd. Zorg dat mensen dichter bij hun huis gaan werken.

De banen zijn er, de mensen zijn er. Greenmonkeys gaat ze bij elkaar brengen. Neem contact met ons op als je wil weten hoe we dat precies gaan doen, of neus alvast even tussen onze vacatures.

Werkgever? Kijk hier.