Werkgevers

ICT Vacatures

Meld je aan voor onze mailing

Heb jij je al aangemeld voor onze kandidatenmailing?

Wij houden je graag op de hoogte van beschikbare kandidaten! Zo versturen wij e-mails met daarin een selectie van kandidaten die voor jou relevant kunnen zijn.
Ontvang je nog niet onze kandidatenmailing? Laat dan hieronder je gegevens achter. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met je gegevens en hebben dan ook een privacystatement.

Hier vind je een overzicht van beschikbare kandidaten. Staat de kandidaat die je zoekt er niet tussen, laat het ons weten. 

Werving & Selectie ICT
Greenmonkeys is gespecialiseerd in Werving & Selectie van ICT professionals.
Al 16 jaar bouwen wij dagelijks aan het uitbreiden van ons netwerk met ICT Proffesionals.
In onze werving van ICT personeel richten we ons op kandidaten die onnodig veel reistijd hebben. 

IT recruitment of Zelf solliciteren?
Greenmonkeys werft en selecteert ICT personeel voor de ICT vacatures van haar klanten. 

Kandidaten die niet gerecruit willen worden kunnen vanaf de greenmonkeys vacaturesite rechtstreeks solliciteren  bij onze klanten.

Werknemers uit de buurt!
Werknemers die in de buurt van je bedrijf wonen, het is een ongekende luxe. Want ze zijn gezonder, uitgeslapen, fris en ontspannen. Een werknemer uit de buurt is flexibel en betrokken, zal minder snel naar ander werk uitkijken en is dus een veilige en verstandige investering.

Besparen op reiskosten, minder verzuim, een hogere productiviteit; de voordelen van werken met mensen uit je buurt zijn legio. Nog zoiets: met Greenmonkeys boren we bronnen aan die tot dusver vaak buiten bereik bleven. Want die tevreden werknemers, die niet echt op zoek zijn naar een nieuwe baan, die meldden zich voorheen nooit als er een vacature was. Maar wat als jouw bedrijf ze nou eens een zelfde baan kan aanbieden, maar dan veel dichter bij huis? Dan wordt het voor beide partijen interessant.

Dus neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden tot samenwerking en de bijzonder laagdrempelige voorwaarden voor het plaatsen van vacatures op onze site. Greenmonkeys helpt werkgevers en werknemers om elkaar te vinden, want als wonen en werken in balans zijn, wordt iedereen daar beter van.