ICT Vacatures
Waarom zou je kiezen voor personeel uit de regio?

Loyaler en flexibeler

Op tijd op het werk

c02 reduceren

Minder ziekteverzuim

Werving en selectie technisch personeel 

Greenmonkeys is hét ICT recruitment bureau van Nederland. Al 16 jaar bouwen wij dagelijks aan het uitbreiden van ons netwerk met ICT Professionals.

In onze werving en selectie van technisch personeel richten we ons op kandidaten die onnodig veel reistijd hebben. 

ICT recruitment of rechtstreeks solliciteren

Jouw vacatures staan met naam en toenaam op onze website. Dat geeft kandidaten die niet gerecruit willen worden de mogelijkheid om rechtstreeks bij je te solliciteren. Daarmee onderscheiden wij ons in onze weving en selectie van technisch personeel, van andere bureaus waarbij jouw bedrijfsnaam voor de werkzoekende niet zichtbaar is.

Voor iedere ICT functie

Greenmonkeys helpt je bij de werving en selectie technisch personeel voor iedere ICT functie. Of je nu op zoek bent naar personeel voor de support afdeling of juist naar systeembeheerders of frond- of back-end developers, ons ICT recruitment bureau vindt de juiste kandidaat voor je.

Waarom kiezen voor Greenmonkeys voor de werving en selectie technisch personeel?

Als recruitment bureau zetten wij in op het vinden van personeel uit de omgeving. Werknemers die in de buurt van je bedrijf wonen, leveren je namelijk een aantal aanzienlijke voordelen op als werkgever!

Want ze zijn gezonder, uitgeslapen, fris en ontspannen. Een werknemer uit de buurt is flexibel en betrokken, zal minder snel naar ander werk uitkijken en is dus een veilige en verstandige investering.

Besparen op reiskosten, minder verzuim, een hogere productiviteit; de voordelen van werken met mensen uit je buurt zijn legio. Nog zoiets: met Greenmonkeys boren we bronnen aan die tot dusver vaak buiten bereik bleven. Want die tevreden werknemers, die niet echt op zoek zijn naar een nieuwe baan, die meldden zich voorheen nooit als er een vacature was. Maar wat als jouw bedrijf ze nou eens een zelfde baan kan aanbieden, maar dan veel dichter bij huis? Dan wordt het voor beide partijen interessant.

Dus neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden tot samenwerking en de bijzonder laagdrempelige voorwaarden voor het plaatsen van vacatures op onze site. Greenmonkeys helpt werkgevers en werknemers om elkaar te vinden, want als wonen en werken in balans zijn, wordt iedereen daar beter van.