RPA consultant (m/v)

Introductie

ICT vacature in Heerenveen / Nederland (40 uur per week)

Wij zoeken iemand die als RPA consultant samen met collega’s de meest waanzinnige robotica processen ontwikkelt voor klanten.

Digitaliseren, processen optimaliseren en snel begrijpen waar je klant processen kan verbeteren door RPA in te zetten; jij bent degene die het ziet én doorvoert. Van slimme hands-on verbeteringen tot complexere intelligente oplossingen, jij kunt dat.
Voor deze functie zoeken we iemand die de ene dag bij de klant aan tafel kan zitten en de volgende dag aan het programmeren is. Een veelzijdig en sociaal persoon die kansen benut en het leuk vindt om nieuwe oplossingen te bedenken én ze te realiseren.

We hebben verbeteren en slim werken diep in ons DNA geprogrammeerd. Als RPA consultant sta je aan het voorfront van de praktische robot oplossingen. Samen met een (internationaal) team van gelijkgestemden streven wij ernaar om onze klanten te helpen groeien in hun eigen digitale visie, te helpen met automatiseringsvraagstukken en ze te inspireren om continu te verbeteren. Dat doen we door middel van verschillende technologische toepassingen, zoals Robotic Process Automation (RPA), maar altijd op het raakvlak van mens, proces en technologie.

Jij bent iemand met

  • Kennis van UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere, Roboyo, etc.;
  • Een (bijna) afgeronde HBO- of WO opleiding in de richting van RPA, robotica, computing science of iets vergelijkbaars;
  • Effectief samenwerken en duidelijk communiceren met alle betrokken partijen;
  • Klantgericht en creatief in het oplossen van uitdagingen die ontstaan;
  • Aantoonbare ervaring in RPA;
  • Spreekt uitstekend Nederlands en Engels.

Wat wij bieden
Wanneer je bij Nimble gaat werken dan kom je terecht in een jong en bruisend team van slimmeriken die naast hard werken ook de successen goed weten te vieren met elkaar. Daar bovenop heb je bij ons de vrijheid om je tijd naar eigen inzicht in te delen, mag je vanuit huis werken en heb je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Vanzelfsprekend krijg je naast een mooi salaris ook reiskostenvergoeding, vakantiegeld en betalen we een deel van je pensioen.

Wat we doen? Dat is zeer divers en juist die diversiteit moet jou aanspreken. Wij zijn een business consultancy club met diepgaande en brede kennis van verschillende technologieën – zoals o.a. RPA, AI en low-code business platformen – die oplossingen creëert op het gebied van procesoptimalisatie door automatisering en digitalisering.
Onze scope is heel breed. Denk bijvoorbeeld aan klanten in healthcare, overheid, handelsbedrijven, automotive, productie; we hebben geen voorkeur en gaan geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, onze drijfveer is om het establishment uit te dagen en het beter te doen!

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar toegevoegde waarde door de cultuur, werkprocessen en mate van digitalisering aan te pakken en te verbeteren. Iedere klant is uniek, we doen niet steeds hetzelfde trucje. Wel is de rode draad altijd het verbinden van mensen, processen en systemen met een focus op continue verbetering.

Spreekt jou dit aan? Ben je in staat om mensen en bedrijfsprocessen snel te doorgronden en snap je wat de wereld van digitalisering te bieden heeft of wil je dat leren? Dan moeten we zeker kennismaken.

Details
Wat je verder nog moet weten over deze vacature: We zijn voor deze functie op zoek naar meerdere mensen.

Heb je nog vragen of wil je eerst even horen hoe wij klinken, bel dan met Marco van Pijkeren op 0627074766.

Ben je enthousiast over deze vacature en zit je in gedachten al bij ons aan tafel? Laat ons dan niet langer in spanning en solliciteer. We zijn benieuwd naar jou en naar hoe jij Nimble nog beter en leuker kunt maken.