ICT Vacatures
Waarom zou je kiezen voor personeel uit de regio?

Loyaler en flexibeler

Op tijd op het werk

c02 reduceren

Minder ziekteverzuim

ICT detachering voor bedrijven

Greenmonkeys is al 16 jaar dé partij op het gebied van ICT detachering. 

In onze werving en selectie ICT personeel richten we ons op kandidaten die onnodig veel reistijd hebben. 

ICT detachering of rechtstreeks solliciteren

Jouw vacatures staan met naam en toenaam op onze website. Dat geeft kandidaten die niet gerecruit willen worden de mogelijkheid om rechtstreeks bij je te solliciteren. Daarmee onderscheiden wij ons in onze werving en selectie van technisch personeel, van andere bureaus op het gebied van ICT detachering, waarbij jouw bedrijfsnaam voor de werkzoekende niet zichtbaar is.

Detachering voor iedere ICT functie

Greenmonkeys helpt je met de detachering van personeel voor iedere ICT functie. Of je nu op zoek bent naar personeel voor de support afdeling of juist naar systeembeheerders of front- of back-end developers, ons ICT recruitment bureau vindt de juiste kandidaat voor je.

Waarom kiezen voor Greenmonkeys voor de ICT detachering?

Als ICT detacheringsbureau zetten wij in op het vinden van personeel uit de omgeving. Werknemers die in de buurt van je bedrijf wonen, leveren je namelijk een aantal aanzienlijke voordelen op als werkgever!

Want ze zijn gezonder, uitgeslapen, fris en ontspannen. Een werknemer uit de buurt is flexibel en betrokken, zal minder snel naar ander werk uitkijken en is dus een veilige en verstandige investering.

Besparen op reiskosten, minder verzuim, een hogere productiviteit; de voordelen van werken met mensen uit je buurt zijn legio. Nog zoiets: met Greenmonkeys boren we bronnen aan die tot dusver vaak buiten bereik bleven. Want die tevreden werknemers, die niet echt op zoek zijn naar een nieuwe baan, die meldden zich voorheen nooit als er een vacature was. Maar wat als jouw bedrijf ze nou eens een zelfde baan kan aanbieden, maar dan veel dichter bij huis? Dan wordt het voor beide partijen interessant.

Onze unieke aanpak in ICT detachering

Bij Greenmonkeys geloven we dat ICT detachering voor bedrijven meer is dan alleen het vinden van de juiste kandidaten. Wij nemen de tijd om jouw bedrijfscultuur en specifieke behoeften te begrijpen, zodat we de perfecte match kunnen maken. Ons uitgebreide netwerk en grondige selectieprocedure zorgen ervoor dat we de beste ICT professionals aan je kunnen voorstellen, ongeacht of je tijdelijke of permanente ondersteuning nodig hebt.

Daarnaast bieden we flexibele oplossingen die zijn afgestemd op jouw budget en bedrijfsdoelstellingen. Of je nu snel een projectteam wilt opzetten of langdurige versterking zoekt, wij hebben de expertise en middelen om aan jouw eisen te voldoen. Ons doel is om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien met de juiste ICT specialisten aan boord.

Samenwerking en transparantie in ICT detachering

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Greenmonkeys geloven we dat open communicatie en duidelijke afspraken de basis vormen voor een succesvolle samenwerking. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de plaatsing van een kandidaat, houden we je op de hoogte van elke stap in het proces. Dit zorgt niet alleen voor een soepel verloop, maar ook voor vertrouwen en tevredenheid aan beide kanten.

Onze gespecialiseerde recruiters hebben jarenlange ervaring in de ICT sector en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we niet alleen de juiste kandidaten vinden, maar ook waardevolle adviezen geven over de beste wervingsstrategieën en marktinzichten.

Dus neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden tot samenwerking op het gebied van ICT detachering en de bijzonder laagdrempelige voorwaarden voor het plaatsen van vacatures op onze site. Greenmonkeys helpt werkgevers en werknemers om elkaar te vinden, want als wonen en werken in balans zijn, wordt iedereen daar beter van.