Administratief Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys een Administratief Medewerker (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en geavanceerde producten waarbij duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Administratief Medewerker.

Over de funct Als geen ander houd je van afwisseling in je werkzaamheden, bied je graag ondersteuning aan anderen en ben je van nature praktisch ingesteld en een échte regelaar.

Hiervoor zoeken ze een proactieve zelfstarter die ziet wat er nodig is. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een flinke dosis probleemoplossend vermogen. Dienstverlening, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn jouw kernkwaliteiten.

Wat breng je mee

  • Relevante werkervaring op administratief gebied
  • Uitstekende digitale vaardigheden en je kunt goed werken met Excel en MS Office
  • Ervaring met financiële administraties
  • Meedenkend, accuraat en leergierig
  • Voortreffelijke vaardigheid in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselend werkzaamheden
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en goede ideeën om werkprocessen te verbeteren
  • Een gezellige werksfeer met korte lijnen
  • Interessante parttime functie

Ben jij de Administratief Medewerker die blij wordt van zaken tot in de puntjes te verzorgen? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1680

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!