Adviseur Duurzaamheid en Kwaliteit (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys een Adviseur Duurzaamheid en Kwaliteit (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze onderneming heeft een verbindende factor, voor zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid spelen hierin een grote rol. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Adviseur Duurzaamheid en Kwaliteit.

Over de functie

In de rol van Adviseur Duurzaamheid en Kwaliteit help je (internationale) opdrachtgevers met jouw expertise en interesse op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Naast het begeleiden en coachen van collega’s ga je aan de slag met het concretiseren van plannen en ideeën binnen jouw expertise. Ook geef je gevraagd en ongevraagd advies over lopende complexe projecten en vraagstukken.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Adviseur Duurzaamheid en Kwaliteit die stevig in zijn of haar schoenen staat en wil werken in een wisselende dynamische omgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Verder heb je goede kennis van het QHSSE spectrum en ervaring met interne audits.

Heb jij interesse in veiligheids- en kwaliteitsvraagstukken én weet je door samenwerking het maximale uit jouw team te halen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Je bezit een diploma van een relevante HBO-opleiding
  • Kennis van en ervaring met de relevante wet- en regelgeving en weet dit praktisch toe te passen
  • Streeft ernaar om de wereld een stukje mooier te maken
  • Voldoende overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden waarmee je deuren opent en zo echt impact weet te maken binnen deze innovatieve organisatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een groot netwerk van professionals
  • Uitdagende opdrachten, eventueel vanaf je thuiswerkplek
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkhied
  • Telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1500

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!