Beheer en Assurance Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hierden zoekt Greenmonkeys een Beheer en Assurance Expert (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen haar opdrachtgevers en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen én beheren van digitale diensten. In verband met gezonde groei van de onderneming is er plaats voor een Beheer en Assurance Expert.

Over de functie

Het is jouw taak als Beheer en Assurance Expert om doelstellingen te bewaken, te beheersen én te onderhouden. Jouw bijdrage gaat over het stimuleren van verbeteringen van processen, procedures, instructies en het zorgen dat er wordt voldaan aan de normen behorend bij de gestelde eisen. Als geen ander weet jij met jouw positieve instelling een fijne dynamiek en relatie met je klanten en collega’s te creëren.

Hiervoor zoeken ze een loyale en betrokken Beheer en Assurance Expert met leidinggevende capaciteiten en sterke analytische, besluitvormende en probleemoplossingsvaardigheden. Communicatieve vaardigheden zijn essentieel en ook een proactieve en vastberaden houding. Verder ben je secuur, een teamplayer en erg oplossingsgericht.

Ambieer jij een veelzijdige en brede leidinggevende rol? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO werk-en denkniveau
 • Je hebt een gestructureerde en analytische manier van werken
 • Je hebt ervaring met het aansturen van externe partijen en logistieke processen
 • Proactieve houding en nog altijd leergierig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Afwisselende functie met een team van gedreven professionals
 • Genoeg ruimte voor eigen ideeën en initiatief
 • Voldoende ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden
 • Werken aan uitdagende projecten bij innovatieve opdrachtgevers
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1274

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!