Bouwkundig Taxateur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys. BV een ervaren Bouwkundig Taxateur (m/v)

Over het bedrijf

Deze dienstverlenende opdrachtgever is specialist in het bouwen en belonen van ondernemingen. Hierbij staan ​​kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. In verband met de forse groei van de opdrachtenportefeuille van deze organisatie zijn ze met de uitbreiding van het team met een bouwkundig taxateur.

Over de functie

Hier is voor jou als ondernemend Bouwkundig Taxateur geen hetzelfde hetzelfde. Door de taxaties van de objecten door het hele land maakt dit jouw werkzaamheden extra leuk. Enthousiast als je bent weet jij hoe je een gebouw van inventaris moet taxeren en een taxatierapport op moet stellen.

eerder zoeken ze een klantgerichte Bouwkundig Taxateur die in staat is om zelfstandig te werken. Iemand met kennis van Word en Excel en die energie krijgt van een bewust die zich niet van a tot z laat inplannen. Verder heb je een flexibele instelling, ben je kritisch, initiatiefrijk en bezit je een dosis dosisskracht.

Wil jij werken in een dynamische omgeving? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma richting bouwkunde/werktuigbouwkunde
  • Oplossingengericht, analytisch sterk en een goed cijfermatig inzicht
  • Communicatief vaardig op alle niveaus
  • Voor deze reisfunctie ben je in het bezit van rijbewijs B
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing
  • Prettige met team van gedreven professionals
  • Uitdagende opdrachten

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 942

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.