Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Woerden zoekt Greenmonkeys B.V. een Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v).

Over het bedrijf

Deze innovatieve en internationale opdrachtgever biedt dienstverlenende activiteiten aan op het gebied van informatietechnologie in de zorgsector. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Commercieel Medewerker Binnendienst.

Over de functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je hier verantwoordelijk voor het efficiënt verlenen van klantgerichte en technische ondersteuning. Het gaat hier om eerste lijns meldingen, vragen en incidenten. Je analyseert het probleem en reikt de gebruiker de best passende oplossing aan. Daarnaast doe je ook ondersteunende werkzaamheden zoals het opstellen van offertes en orderverwerking. De aard van deze functie is zeer dynamisch en vereist een balans tussen creatief denken, snelle besluitvorming en korte- en lange termijnoplossingen en verbeteringen.

Hiervoor beschik je over een grote dosis inlevingsvermogen en klantgerichtheid. Als geen ander krijg je energie van het helpen van mensen. Ook beschik je over sterke mensenvaardigheden die je gebruikt om goede werkrelaties met anderen op te bouwen. En als je affiniteit hebt met de zorgsector én ervaring hebt met IT service management dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Ben jij klaar voor deze dynamische en uitdagende rol? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met support, klantenservice en/of software
  • Communicatief sterk vaardig en flexibel
  • Optimaliseren en verbeteren is voor jou vanzelfsprekend
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken bij een dynamische en internationale organisatie
  • Een werkplek waar initiatief en ondernemerschap gestimuleerd wordt

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 671

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.