Commercieel Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Leusden zoekt Greenmonkeys B.V. een Commercieel Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Deze toonaangevende opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van integrale informatiesystemen. Hierbij staan gebruikersgemak, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Commercieel Medewerker.

Over de functie

Hier sta je als Commercieel Medewerker midden in de organisatie en ga je op de binnendienst telefonisch en online aan de slag met het verzorgen van de administratieve afhandeling van de diverse commerciële zaken. Het onderhouden van contractverlengingen, opzeggingen en doorlopende licenties vallen onder jouw veelzijdige werkzaamheden. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Als geen ander weet jij hoofd- van bijzaken te onderscheiden en ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen ook als het even hectisch is.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Commercieel Medewerker die de mouwen graag opstroopt. Iemand die verschillende zaken snel en proactief op kan pakken en zorgt voor accuraatheid. Verder ben je daadkrachtig, klantgericht en nauwkeurig.

Ben jij die Commercieel Medewerker met dé beste contactuele,- commerciële- en adviesvaardigheden? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Werken op minimaal MBO niveau
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je kunt zelfstandig, gemotiveerd en nauwkeurig werken
  • Goed kunnen plannen en organiseren met een flexibele werkhouding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Allround, commerciële parttime rol op de binnendienst met een brede verantwoordelijkheid
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Groeiende, inspirerende organisatie met een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1104

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.