Commercieel Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Woerden zoekt Greenmonkeys B.V. een Commercieel Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke softwaresystemen. Hierbij staan functionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Commercieel Medewerker.

Over de functie

Als Commercieel Medewerker vorm je de spil tussen klanten, collega’s op kantoor en overige belanghebbenden. Helder en tijdig communiceren is daarbij belangrijk. De nadruk in deze functie ligt op het klantcontact en bijbehorende commercieel administratieve taken. Jij houdt de contacten warm.

Hiervoor zoeken ze een resultaatgerichte Commercieel Medewerker die ervan houdt om met klanten in gesprek te gaan. Daarbij denk je graag proactief mee om zo wensen om te zetten in de ideale oplossing. Verder bezit je sterke onderhandelingsvaardigheden en overtuigingskracht.

Houdt jij van aanpakken en ben je bereid een stap extra te zetten? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante commerciële baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau op commercieel en administratief gebied
  • Snel kunnen schakelen tussen de diverse werkzaamheden
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Grote mate van zelfstandigheid
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Moderne werkomgeving
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei
  • Veelzijdige spilfunctie op de binnendienst
  • Breed takenpakket

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1521

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!