Content Marketeer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys B.V. een Content Marketeer (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen, verkopen en adviseren over producten die van toepassing zijn in de software en consultancy industrie. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Content Marketeer.

Over de functie

Als Content Marketeer draag je direct bij aan de groei van deze innovatieve opdrachtgever. Je gaat onder andere aan de slag met de content kalender, social media, video content, webinars en het schrijven van blogs. In deze veelzijdige rol heb je veel vrijheid om zelf je dag in te delen en taken op te pakken. Een echte uitdagende allround baan waarin je je zeker niet zal vervelen!

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Content Marketeer. Iemand met een hands-on-mentaliteit, een echte aanpakker. Als geen ander weet jij je creativiteit in te zetten om marketingcampagnes nét even wat pakkender neer te zetten.

Ben jij die uitblinker in het bedenken en designen van goede content? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde HBO/WO opleiding richting marketing of communicatie
  • Je bent gemotiveerd, flexibel en sociaal vaardig
  • Initiatiefrijk en nauwkeurig
  • Ondernemend en proactief
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en doorgroeimogelijkheden
  • Een energieke organisatie met oog voor zelfontplooiing en integriteit
  • Moderne (thuis)werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1481

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!