Coördinator Consultancy (m/v)

Introductie

In deze functie ben jij de aanvoerder van het team die onze SaaS-oplossing implementeert bij zorgorganisaties om zo complexe administratieprocessen weer terug te brengen tot eenvoudige stappen.

Wat doe je als coördinator consultancy?

Als coördinator consultancy ben je eindverantwoordelijk voor de implementaties van onze Software Care2Declare bij zorgorganisaties inclusief integraties met onze softwarepartners en overige ECD (Electronisch Clienten Dossier) leveranciers. Je bent in staat om zelfstandig complexe projectimplementaties en integraties te kunnen verzorgen, maar je bent voornamelijk bezig met het aansturen, begeleiden en opleiden van consultants. Samen met de consultants binnen het Service & Implementatieteam zorg je voor een uitstekende inrichting van onze software bij onze klanten. In dit team ben je sparringpartner en coach en geef je richting en visie aan de consultants. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de KPI: 60% declarabiliteit.

In de eerste fase van de klantreis ben je actief betrokken in (pre)sales trajecten, en adviseer en ondersteun je de accountmanager om samen de perfecte oplossing te bieden voor de klant. Wanneer een implementatie is afgerond, informeer je de coördinator services & implementaties zodat de klant optimale ondersteuning blijft ervaren bij het gebruik van onze software.

Wie ben jij als coördinator consultancy?

Organisatorisch sterk, mensgericht en denken in mogelijkheden zijn vaardigheden die wij belangrijk vinden bij een coördinator consultancy. Je hebt een goed overzicht van wat nodig is aan mensen en middelen om een doel te bereiken en je weet hoe je collega’s in hun kracht zet zodat zij de klant zo goed mogelijk kunnen helpen. Je bezit de gedrevenheid om altijd de kwalitatief beste keuzes te maken, waarbij je rekening houdt met de verschillende belangen. Je bent in staat om samen te werken met alle lagen van een organisatie.

Daarnaast heb je:

  • HBO+ werk- en denkniveau,
  • Relevante werkervaring in een servicegerichte omgeving;
  • Affiniteit met IT;
  • Kennis van zorgadministratie en -declaratieprocessen (Wlz, Wmo, Zvw, Jw, PGB en GGZ) is een pré;
  • Ervaring met het opstellen van projectplannen en projectmatig werken (bijvoorbeeld op basis van Prince II) waardoor je gestructureerd gezamenlijke doelen behaald, risico’s signaleert en tijdig het escalatiemodel toepast.

Wat krijg je ervoor terug:

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Over Care Expert

Met behulp van technologie de zorg beter maken! Dat is waar we bij Care Expert iedere dag ons uiterste best voor doen.

Care Expert is dé specialist op het gebied van verantwoording- en declaratieprocessen binnen de zorg en biedt zorgorganisaties de gelegenheid het proces van registratie, verantwoording en declaratie uit te besteden waarin dit gehele proces wordt geborgd. We hebben een rijke historie aan succesvolle innovaties waarvan ons zorgdeclaratiesysteem Care2Declare er één is. Care2Declare is een moderne SaaS-applicatie waarvan het gebruik het afgelopen jaar exponentieel is gegroeid! Dat is geweldig, want zo krijgen steeds meer zorginstellingen grip op hun administratie. Van Contract tot Cash.

Al sinds 2011 is ons team van declaratie-experts actief. We zijn met 30 collega’s sterk en samen hebben we meer dan 150 jaar ervaring in de zorg. We voeren onze dienstverlening uit op basis van best practice en garanties op resultaat.

Word jij enthousiast van deze functie?

Voor meer specifieke informatie: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel, of mail!

Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl

Referentienummer 1685