Customer Support Manager (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Customer Support Manager (m/v) voor een opdrachtgever in Amsterdam.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever streeft naar snelle acties en erkent de kracht van creativiteit. In verband met groei van de onderneming is er een vacature beschikbaar voor een Customer Support Manager.

Over de functie

In de functie van Customer Support Manager speel je een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de klantenservicestrategie en het verzekeren van buitengewone ondersteuning. Je zult fungeren als schakel tussen de klanten en de interne operaties, waarbij je de verwachtingen van de klant begrijpt en ervoor zorgt dat deze zo goed mogelijk worden vervuld.

Hiervoor zoeken ze een innovatieve en positieve Customer Support Manager. Iemand die makkelijk meerdere ballen in de lucht weet te houden, accuraat en gestructureerd te werk gaat en goed met stressvolle situaties om kan gaan. Het identificeren en benutten van kansen geeft jou energie, en je schroomt niet om met innovatieve ideeën aan de slag te gaan.

Ben jij een ervaren en resultaatgerichte Customer Support Manager en heb je ervaring met het aansturen van teams in een dymanische omgeving? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring in het beheer en optimalisatie van klantenzorg
  • Ervaring met KPI’s
  • Je bezit uitstekende leiderschapsvaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een inspirerende werkomgeving
  • Hier zetten ze vol in op je persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Een afwisselende en zelfstandige job bij een dynamische organisatie
  • De kans om een sleutelrol te spelen in het verder ontwikkelen van de klantenservicestrategie van deze opdrachtgever

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1740

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!