Customer Support Specialist (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Customer Support Specialist (m/v) voor een opdrachtgever in Staphorst.

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van een breed assortiment bedrijfsspecifieke softwareoplossingen. Op dit moment is er een interessante vacature beschikbaar voor een Customer Support Specialist.

Over de functie

Als Customer Support Specialist streef je naar een superieure klantbeleving als jouw topprioriteit. Je vindt voldoening in het verstrekken van informatie en advies aan de eindgebruikers van de aangeboden softwareproducten, waardoor je de klanten effectief kunt bijstaan bij al hun vragen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Customer Support Specialist die ervan houdt om zaken uit te zoeken, nieuwsgierig is en problemen kan analyseren en hier helder over communiceert.

Wat neem je mee?

  • Relevante afgeronde MBO opleiding
  • Ervaring in een soortgelijke support functie
  • Je kan overzichtelijk en gestructureerd te werk gaan
  • Prioriteiten kunnen stellen en communicatief sterk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Een veelzijdige functie in een gezellig en professioneel team
  • Moderne werkplek, thuis of op kantoor

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 1697

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!