Digital Marketeer (m/v)

Introductie

Voor een leuke opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys BV een Digital Marketeer (m/v).

Over het bedrijf

Deze afdeling heeft een groot assortiment aan gezondheidsproducten en gebruiksmaterialen voor gezondheidsprofessionals en gezondheidsbewuste consumenten door heel Nederland. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Digital Marketeer.

Over de functie

Als Digital Marketeer ga je actieve bijdragen aan de commerciële resultaten van de online activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de performance van de webshop in de breedste zin van het woord. Hier hoort een stukje klantbeleving bij, werkroosters maken voor je collega’s en het verzorgen van de bestellingen. Door analyserapporten weet jij de traffic, conversie en online sales naar een hoger niveau te brengen. Met jouw creativiteit en e-commerce kennis kun je snel het verschil maken.

We zoeken iemand die duidelijk en overzichtelijk kan werken en communicatief sterk is in woord en geschrift.

Heb jij een hands-on mentaliteit, oog voor detail en ben je analytisch ingesteld? Heb je ouderlingen al ervaring in een functie maar ben je gericht naar een nieuwe uitdaging waar je helemaal je eigen draai aan kan? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Goed tekstueel ingesteld
  • Aanpakker die kansen ziet en weet te benutten
  • Ruime ervaring met de diverse content systemen
  • MBO/HBO diploma
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Een fijne werkplek met dito collega’s

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1149

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.