Digital Marketing Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerk zoekt Greenmonkeys een Digital Marketing Expert (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier hebben ze een frisse kijk op online marketing. Streven naar meer omzet, groeien en geen kostbare tijd verspillen resulteert in mooie samenwerkingen met ondernemers uit diverse sectoren. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Digital Marketing Expert.

Over de functie

Als Digital Marketing Expert help je de ambities van jouw opdrachtgevers te realiseren op digitaal gebied. Deze opdrachtgevers rekenen op senioriteit aan tafel. Zij willen werken met strategische sparring partners die vanuit research & insights de markt kennen. Ze rekenen erop dat jij hun business doelstellingen vertaalt naar performance gedreven digitale oplossingen, investeringen en mogelijke opbrengsten. Zij mogen er dan ook op rekenen dat jij met een team van marketing specialisten uitstekend werk levert waar zij echt mee vooruit kunnen. Jij bént deze Digital Marketing Expert!

In deze strategische en tactische rol als Digital Marketing Expert weet jij het marketing team te motiveren, te inspireren en houdt hierbij oog voor het commerciële doel. Hiervoor heb je een strategische visie gecombineerd met een hands-on mindset. Als geen ander heb jij de juiste voelsprieten voor de belangen en verwachtingen van meerdere partijen en kun je goed communiceren.

Voel jij je als een vis in het water in de digitale marketingwereld? Laat het Greenmonkeys weten en we helpen je graag aan deze interessante commerciële baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante HBO/WO opleiding
  • Ruime aantoonbare werkervaring op het gebied van digital marketing
  • Focus op het resultaat, waarbij je lef hebt om nieuwe dingen te proberen en de campagnes iedere dag wilt verbeteren
  • Nuchterheid en nieuwsgierigheid 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende functie in een dynamisch en creatief bedrijf
  • Moderne werkplek
  • Laptop van de zaak
  • Thuiswerkmogelijkheid

Voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 498

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!