Digital Marketing Expert (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Digital Marketing Expert (m/v) voor een opdrachtgever in Amsterdam

Over het bedrijf

Dit sterk groeiende bedrijf is altijd op zoek naar orignaliteit en erkent het belang van unieke invalshoeken. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Digital Marketing Expert.

Over de functie

Als Digital Marketing Expert ben je niet alleen verantwoordelijk voor het leiden en communiceren van het merkimago, maar speel je ook een cruciale rol bij het bedenken en implementeren van innovatieve campagnes om klanten aan te trekken. Je gaat onder andere aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van contentstrategieën, het analyseren van websiteverkeer en gebruikersgedrag en samenwerken met het marketingteam om SEO-strategieën te ontwikkelen en uit te voeren om deze te verbeteren.

Hiervoor zoeken ze een Digital Marketing Expert met uitstekende projectmanagement- en leiderschapsvaardigheden. Iemand met het vermogen om gegevens te interpreteren, inzichten te genereren en het maken van datagedreven beslissingen. Verder heb je het vermogen om effectief samen te werken met alle belanghebbenden op uiteenlopende niveaus binnen een organisatie.

Heb jij up-to-date kennis van trends binnen de fashion industrie? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante commerciële baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Relevante opleiding met aantoonbare werkervaring op het gebied van websitebeheer, digital marketing of gerelateerde functies
  • Kennis van o.a.: SEO, CMS, HTML/CSS en UX
  • Analytisch en communicatief
  • Uitstekende vaardigheden in zowel gesproken als geschreven Engels zijn vereist

Wat krijg je ervoor terug

  • Salarisbereik bespreekbaar afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Interessant arbeidsvoorwaardenpakket
  • Freelancers worden evenzo aangemoedigd om te solliciteren
  • Een omgeving die originaliteit en dynamiek uitstraalt
  • Een gevarieerde en zelfstandige fulltime job

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1782

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!