Digital Marketing Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Digital Marketing Specialist (m/v)

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier hebben ze een frisse kijk op online marketing. Streven naar meer omzet, groeien en geen kostbare tijd verspillen resulteert in mooie samenwerkingen met ondernemers uit diverse sectoren. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Digital Marketing Specialist.

Over de functie

In deze veelzijdige rol ben jij als Digital Marketing Specialist de lead voor jouw klanten portfolio. Je gaat voor maximaal resultaat, bedenkt strategieën, bepaalt welke kanalen ingezet worden en past deze ook toe. Je gaat adviseren over online branding en mogelijkheden die leiden tot meer conversies. Naast strategie houd je je ook uitvoerend bezig met o.a. SEA campagnes, SEO en Marketplaces.

Hiervoor zoeken ze een initiatiefrijke Digital Marketing Specialist. Iemand die het belang van data begrijpt en waarbij projectmatig werken in de genen zit. Jij kunt als geen ander coördineren, plannen en prioriteiten stellen.

Ben jij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van digital marketing? Denk jij out of the box? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante commerciële baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevant HBO/WO opleiding
  • Ruime aantoonbare werkervaring op het gebied van digital marketing
  • Zelfstandig en analytisch
  • Je houdt van afwisseling en het vertalen van jouw ideeën en de ideeën van je collega’s naar resultaat voor de klant
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende functie in een dynamisch en creatief bedrijf
  • Moderne werkplek
  • Laptop van de zaak
  • Thuiswerkmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 349

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!