Digital Media Expert (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Digital Media Expert (m/v) voor een opdrachtgever in Amsterdam.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever zoekt naar dynamiek en waardeert de impact van originaliteit. Vanwege sterke groei van de organisatie is er een vacature beschikbaar voor een Digital Media Expert.

Over de functie

Als Digital Media Expert ben je belast met het ontwerpen en verspreiden van de merkidentiteit van dit ondernemende fashion bedrijf. Bovendien vervul je een essentiële rol in het creëren en realiseren van innovatieve campagnes die de doelgroep zal aanspreken. Een kleine greep uit jouw veelzijdige takenpakket is het bedenken van unieke concepten voor fotoshoots, het maken en onderhouden van een contentkalender, samenweren met influencers en het ontwikkelen van visueel aantrekkelijke en boeiende inhoud op maat voor verschillende sociale mediaplatforms.

Hiervoor zoeken ze een creatieve en collegiale Digital Media Expert die communicatief is, stressbestendig en proactief. Je bent analytisch sterk en richt je op meetbare resultaten. Vanzelfsprekend verdiep jij je in trends, ontwikkelingen en de laatste nieuwtjes binnen het vakgebied.

Ben jij die gedreven Digital Media Expert die toffe en unieke foto- en videobewerking weet te maken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante commerciële baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Relevante opleiding en aantoonbare werkervaring op het gebied van digitale en/of social media
  • Accuraat in analyse, weergave en presentatie
  • Ervaring met verantwoordelijkheid voor de resultaten en budgetten van online kanalen
  • Het eigen maken van digitale processen en systemen en daartussen kunnen schakelen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een goed salaris passend bij opleiding en werkervaring
  • Freelancers worden ook uitgenodigd om te solliciteren
  • Een interessant arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een inspirerende en dynamische werkomgeving
  • Een afwisselende en zelfstandige job bij een hard groeiende organisatie

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1780

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!