Ervaren Digital Marketeer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Soest zoekt Greenmonkeys een Digital Marketeer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier hebben ze een frisse kijk op online marketing. Streven naar meer omzet, groeien en geen kostbare tijd verspillen resulteert in mooie samenwerkingen met ondernemers uit diverse sectoren. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Digital Marketeer.

Over de functie

Voor deze functie zoeken ze een bevlogen professional met ruime ervaring in online marketing. Als ervaren Digital Marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van de online marketingstrategie en online campagnes. Uiteraard staat de klant hierbij centraal en is het belangrijk de behoeftes van de klant zo goed mogelijk in kaart te brengen. Je signaleert kansen en mogelijkheden op o.a. SEO en SEA gebied en helpt om de online kanalen zo optimaal mogelijk in te zetten, leads te werven en de conversiedoelstellingen te realiseren.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Digital Marketeer die op de hoogte is van recente digitale trends, ontwikkelingen en tools binnen het vakgebied. Dankzij jouw senior skills kun je dit alles doorvertalen naar jouw klantprojecten. Harde deadlines, daar deins jij niet van terug. Met jouw open manier van communiceren en goede gevoel voor kwaliteit pas je prima bij deze no-nonsense bedrijfscultuur.

Kan jij heldere keuzes maken binnen het afgesproken budget? En weet jij vakinhoud met ondernemerschap te combineren? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante comerciële vacature bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma richting Marketing of Communicatie
  • Analytisch sterk en nooit uitgeleerd
  • Initiatiefrijk en gedreven
  • Proactieve houding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitdagende functie met veel vrijheid
  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaarden pakket
  • Laptop van de zaak
  • Moderne werkplek
  • Thuiswerkmogelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 352

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!