Executive Assistant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Executive Assistant (m/v) voor een opdrachtgever in Harderwijk

Over het bedrijf

Het specialisme bij deze opdrachtgever omvat het volledige proces rondom de ontwikkeling van geavanceerde infrastructuren. Ze voegen waarde toe door een betrouwbare en innovatieve partner te zijn voor netwerkeigenaren. Op dit moment is er een vacaturebeschikbaar voor een Executive Assistant.

Over de functie

Als Executive Assistant ben je verantwoordelijk voor het coördineren en filteren van uiteenlopende informatiestromen en het beheren van agenda’s. Je waardevolle inzet en strategische betrokkenheid dragen bij aan een nauwkeurige vastlegging van afspraken en besluiten, een consequente opvolging van acties en een correcte documentatie ervan. Het dragen van diverse verantwoordelijkheden en zelfstandig opereren spreekt je aan. Je bent proactief in het nemen van initiatieven en het uiten van je standpunten.

Hiervoor zoeken ze een integere, servicegerichte en besluitvaardige Executive Assistant. Iemand met een passie voor plannen en organiseren. Jij laat je niet snel uit het veld slaan en toont eigen initiatief.

Heb jij talent voor naadloze samenwerking met leidinggevenden op het hoogste niveau en ben je enthousiast om een essentiële positie te vervullen? Laat het greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze commerciële vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Relevante HBO diploma
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en houdt niet van slordigheden
  • Je toont initiatief en denkt in oplossingen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een hecht en betrokken team van professionals
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Uitdagende en afwisselende rol
  • Uitstekende werk- privébalans met ruimte om zelf je tijd in te delen en je werkdagen vorm te geven

Voor meer informatie over deze vacature, stuur een Whats App-bericht naar Greenmonkeys, bel of mail ons.

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1721

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!