Junior Online Retail Manager (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Junior Online Retail Manager (m/v) voor een opdrachtgever in Amsterdam.

Over het bedrijf

Als een snelgroeiend merk streven ze ernaar om unieke producten te leveren die opvallen in een steeds veranderende markt. Ze geloven dat het leveren van kwaliteit in combinatie met een vleugje originaliteit de sleutel is tot succes. In verband met groei van deze onderneming is er plaats voor een Junior Online Retail Manager.

Over de functie

Als Junior Online Retail Manager heb jij de leiding over de online strategie en geef je vorm aan de manier waarop de betreffende producten, het merk en de campagnes op het platform gepresenteerd worden. Je bezit de motivatie om verbeteringen aan te brengen vanuit je deskundigheid. Je hebt de capaciteit om telkens met een vernieuwende benadering nieuwe concepten te presenteren. Als teamspeler werk je graag samen met aangename collega’s.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en energieke Online Retail Manager. Een creatieveling met aantoonbare werkervaring met e-commercebeheer en optimalisatie. Verder heb je passie voor mode en een scherp oog voor detail.

Zoek jij een e-commerce job waarin iedere dag anders is? Waarin je plannen maakt, uitvoert én analyseert? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

 • HBO opleiding in commerciële of marketing richting
 • Ambitieuze en ondernemende instelling
 • Je krijgt energie van het behalen van successen
 • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden
 • Vermogen om te gedijen in een snelle, creatieve omgeving
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een internationale omgeving die persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt en continue verbetering stimuleert
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Een zelfstandige positie waarin je het verschil kunt maken en de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf
 • Een afwisselende functie binnen een succesvolle en groeiende organisatie

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1738

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!